BBQ, grill és szabad tűzön készült receptek és más érdekességek a gasztronómia világából.

Partizan BBQ

Pekingi kacsa hordósmokerben.

   Végre elkészült a hordószmókerem (UDS). Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen az első étel, amivel felavatom. Valami finomat de nem szokványos BBQ ételt szerettem volna készíteni. A Netflixen láttam az Ugly delicious BBQ részében, hogyan készítik az eredeti pekingi kacsát. Ezzel már meg is volt,…

Tovább olvasom

A lakossági barbecue története

Barbecue történelem - 7. rész

Eljött ez a nap is, elérkeztünk barbecue történeti sorozatunk utolsó részéhez. Sorozatunkban az első telepesek kolóniáiról elindulva, városszéli vad lakomákon, ültetvények ünnepnapjain, vásári és útmenti késdobálókon át végigkövettük, hogyan alakult ki a lassú tűzön, füstön sütés módszere és hogyan…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása